Pawsitive Babbel

 

Een klein uurtje hondenpraat waarin jij enkele concrete tips & advies krijgt om meteen mee aan de slag te gaan

 

Elke maand geef ik een paar GRATIS gesprekken
weg aan baasjes die tegen een probleem
aanlopen met hun hond.

 

 

Ben jij de eigenaar die een vraag heeft over je hond maar geen idee waar je moet beginnen? Of je vraagt je af of het gedrag van je hond 'normaal' is?
Je wilt eigenlijk heel graag starten met anders voeren maar hoe begin je daar nu aan?

 

Ik deel met jou mijn adviezen en tips in dit gesprek om jou op weg te helpen.

 

Schrijf je in via onderstaand formulier om kans te maken op deze Babbel.

 

 

Iets met bos en bomen...

 

Jouw hond is een gezinslid en niet zomaar een dier. Jouw droom kwam in vervulling de dag dat hij bij jullie kwam wonen. Alleen merk je nu dat die droom soms barstjes vertoont en je vraagt je af wat jij hier aan kan doen.

Of... je zoekt naar antwoorden op onzekerheden waar je al even mee rondloopt maar je durft het misschien niet goed vragen.

Door vanalles te lezen op internet, YouTube, Instagram, ... ben je nu niet meer zeker wat je wel of niet kan en mag doen.

 

 

 

Tijd om komaf te maken met vragen en onzekerheden

 

Je onzekerheid en je vragen houden je tegen om ten volle te genieten van je hond, en je weet dat ze veel korter hier zijn dan wij - dubbel zonde, toch?

Het goede nieuws is dat je niet moet blijven zitten met je vragen. In een kort gesprek luister ik naar jouw vragen, struikelblokken en onzekerheden. Ik geef je tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kan gaan.

 

En het wordt nog beter: deze babbel is gewoon GRATIS, het kost je geen cent, enkel een uurtje van je tijd. Dubbel goed, toch? ;-)

Schrijf je in voor een 'Pawsitive Babbel'

 

Elke maand geef ik een aantal van deze gratis gesprekken weg, gewoon omdat ik het een plezier vind om jou te helpen.  Er is niet fijner dan mens & hond blij maken en verder op weg zetten.

 

Hoe kan je inschrijven?

Je vult onderstaand formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk. Tot snel!