Gedragsbegeleiding &
voedingsadvies voor honden

Waar kan ik jou mee helpen?

 

 

Gedragsbegeleiding

 

Loop jij met je puber of volwassen hond tegen een probleem of ongewenst gedrag aan? Valt hij uit naar andere honden of heeft hij angst voor bezoekers?

Ik help jou graag zodat je kan begrijpen waarom je hond op deze manier reageert én geef je persoonlijke adviezen zodat jij samen met je hond aan de slag kan gaan en weer gelukkig kan zijn.

Voeding & gezondheid

 

Iedereen wil het beste voor zijn of haar viervoeter. Maar hoe weet je nu wat goed is voor JOUW hond? Dat zoek ik graag voor jou uit.

Ik ben ervan overtuigd dat voeding en gedrag elkaar beïnvloeden. Samen met jou  bekijk ik graag uit hoe we jouw hond (weer) in topconditie kunnen krijgen!


Wandelen zonder trekken

 

Samen ontspannen wandelen kan soms een uitdaging zijn.

Je hond trekt als een tierelier naar elk plekje dat hij wilt onderzoeken.
Of je hangt constant in de knoop met die lange lijn.

Daar kan ik jou bij helpen. We werken in een praktijklesje aan technieken zodat een wandeling een plezier wordt voor jou en voor je hond.

Puppy's

 

Een puppy opvoeden, hoe doe je dat nu?  En waar houd je rekening mee?
Of je wil graag een hond maar weet je niet goed welk ras? Adoptie of bij een fokker?

Samen werken we aan een goede basis voor jou en je pup, leren we basisvaardigheden en zorgen we ervoor dat jouw pup uitgroeit tot een stabiele hond.


Over mij

 

Ik ben Liesbet Geraerts, woon samen met mijn vriend en een fantastische witte herder in het landelijke Lummen.

Als kind was ik al een grote hondenfanaat en sinds de komst van onze eigen hond heb ik mij verdiept in allerlei facetten van onze trouwste viervoeter.

Wat begon als interesse is intussen uitgegroeid tot mijn passie. Die passie wil ik, samen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, graag met jou delen om zowel jou als jouw hond (weer) helemaal happy te maken.

 


Interesse of vragen?

Neem gerust contact op voor een gratis kennismaking

Volg Pawsitive Dogs